Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 27-01-2003

Datum nieuwsfeit: 27-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

OOSTERHOUT, 27 januari 2003

Team Geertruidenberg Drimmelen:

Gewond bij verkeersongeval RAAMSDONKSVEER - Een 20-jarige inwoner van Roosendaal raakte gewond bij een verkeersongeval. Vermoedelijk liep de bestuurder een gebroken sleutelbeen en op letsel aan zijn nek. De man reed over de autosnelweg A-27 bij Raamsdonksveer toen hij de macht over het stuur van zijn auto verloor. Volgens de man lag er grind op het wegdek waardoor het de controle over zijn auto kwijtraakte. De bestuurder een is naar het Pasteur Ziekenhuis te Oosterhout gebracht. Het ongeval gebeurde op maandag 27 januari rond 12.00 uur.

Team Waalwijk:

Dronken automobilist veroorzaakt aanrijding SPRANG-CAPELLE - Op zondagavond 26 januari reed een 23 jarige man met zijn personenauto tegen een geparkeerde auto op de Heistraat. De man had te veel gedronken. Door de politie werd zijn rijbewijs ingenomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt om zich voor de rechter te verantwoorden.

Diefstal speelgoed
WAALWIJK - Uit een container van een vrachtauto is het afgelopen weekend speelgoed ontvreemd. De daders hebben de container van de groene Scania open gebroken. Kennelijk is men hierbij gestoord en heeft men maar een doos weggenomen. Het is onbekend wat voor speelgoed het betrof.

Team Oosterhout:

Diefstal uit school
OOSTERHOUT In twee Oosterhoutse basisscholen kregen ongewenst bezoek. In een van de scholen is de portemonnee van een onderwijzeres gestolen. Beide scholen hebben bezoek gehad van een man die zonder duidelijk reden in de scholen rondliep. Toen hij aangesproken werd hing hij een warrig verhaal op. Nadien bleek dat de portemonnee gestolen was. De politie heeft inmiddels meerdere getuigenverklaringen opgenomen. Het onderzoek naar de identiteit van de dader is in volle gang

Aanhouding met verzet
OOSTERHOUT Een arrestant bood verzet aan de politie. De politie hield de afgelopen nacht omstreeks 02.00 uur aan op de Havenweg te Oosterhout voor openbare dronkenschap. Ook was hij baldadig geweest door zomaar bovenop de motorkap van een passerende auto te springen. Ook had hij tegen de linker buitenspiegel van die auto geslagen. Bij de aanhouding pleegde de 39 jarige inwoner van Oosterhout verzet tegen de politie. De man werd gewelddadig. Er kwamen vier politieagenten aan te pas om de verdachte onder controle te krijgen.Na verhoor is de verdachte na het betalen van een boete van 300 euro heengezonden.

Bron: Jeroen Steenmeijer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie