Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Gemeente Eemsmond organiseert prijsvraag Johan van Veenplein

Datum nieuwsfeit: 28-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Eemsmond
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eemsmond


Persberichten

Gemeente organiseert prijsvraag Johan van Veenplein

dinsdag 28 januari 2003

Het vernieuwde Johan van Veenplein in Uithuizermeeden is inmiddels drie maanden in gebruik. Het is een echt dorpsplein geworden. Mensen doen er boodschappen, maken een praatje, er staan bankjes en er is gezellige verlichting. En dat terwijl fietsers, voetgangers en autos gezamenlijk gebruikmaken van het plein. Dit gaat allemaal samen, voornamelijk omdat er goede afspraken zijn gemaakt over hoe we met elkaar omgaan op het plein. Om dit te vieren, schrijft de gemeente Eemsmond een prijsvraag uit.

Op het deelnameformulier worden zes fotos getoond van verkeerssituaties op het Johan van Veenplein, met daarbij een vraag en drie mogelijke antwoorden. U kunt de antwoorden op de achterzijde van het formulier invullen. Uit de goede inzendingen worden drie winnaars getrokken, die elk een boodschappenmand met Meister producten ontvangen. Het deelnameformulier is verkrijgbaar bij de winkeliers rondom het Johan van Veenplein.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie