Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Dagelijks Bestuur Geuzenveld Amsterdam komt naar haar burgers

Datum nieuwsfeit: 28-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer AmsterdamHet Dagelijks Bestuur komt naar ú toe

De bestuurders van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer trekken in februari wederom de buurt in. Vanaf dinsdag 4 februari start het voltallig Dagelijks Bestuur met een tweemaandelijks spreekuur vanuit de Steunpunten voor Leefbaarheid en Veiligheid. Gedurende anderhalf uur staan zij open voor vragen van bewoners.

De vier portefeuillehouders Robin de Bood, Anton Ederveen, Tys de Ruijter en Piet Dikken willen open staan voor vragen en opmerkingen van bewoners van het stadsdeel. Door de drukke agenda van de wethouders lukt het bewoners niet altijd even goed om een afspraak te maken.

Mes snijdt aan twee kanten
Het spreekuur is bedoeld om van gedachten te kunnen wisselen over allerlei onderwerpen, om vragen te stellen of juist suggesties en ideeën aan te dragen. Het mes snijdt op deze manier aan twee kanten. Bewoners kunnen zo makkelijk en persoonlijk in contact komen met het stadsdeelbestuur. En het Dagelijks Bestuur kan feeling houden met wat er in de buurt leeft.

E-mailen
De spreekuren vinden, bij wijze van proef, tweemaandelijks plaats. De mogelijkheid tussentijds een afspraak te maken, blijft uiteraard bestaan. Bewoners hoeven hun vragen dus niet `op te sparen' tot het volgende spreekuur. Daarnaast kunnen bewoners de bestuursleden tevens via e-mail benaderen. De vier bewindslieden zullen verder ook dit jaar weer algemene bezoeken aan de buurt houden, zoals zij dit bij hun aantreding vorig jaar hebben gedaan.

Informatie
Het eerste Dagelijks Bestuur spreekuur vindt plaats op: Dinsdag 4 februari 2003
17.30-19.00 uur
Steunpunt voor Leefbaarheid & Veiligheid Buurt 3 & 4 Slotermeerlaan 150

Een e-mail sturen naar het Dagelijks Bestuur kan naar het volgend adres: (dagelijksbestuur@geuzenveld.amsterdam.nl). Wilt u toch een persoonlijke afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat, telefoon 8898120.

Gerelateerde tabellen:
Schema Spreekuur Dagelijks Bestuur

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie