Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Friesland 28-01-2003

Datum nieuwsfeit: 28-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Friesland, plaats: Fryslân 28-01-2003
Politieberichten van 28/1 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Rijs: aanrijding met gewonde
Maandag omstreeks 14.30 uur vond op de Marderleane een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets. De personenauto, bestuurd door een 18-jarige inwoner van Rijs, kwam vanaf een inrit bij een woning en verleende daarbij geen voorrang aan een fietser, die over het fietspad reed. De fietser, een 60-jarige inwoner van Workum, botste tegen de auto aan en kwam ten val. Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek.

Easterwierum: inbraak auto`s
Van zondag op maandag werd ingebroken in een drietal auto`s, die geparkeerd stonden op de Mounestrjitte, Doarpsstjitte en de Fugelsangleane. Via verbreking kwam men binnen. Uit de auto`s werd geluidsapparatuur weggenomen. De eigenaars hebben aangifte gedaan.

Drachten: drie autobanden met velg gevonden
Zaterdag 18 januari rond 23.50 uur werden achter het ziekenhuis aan de Sponturf drie autobanden met siervelgen aangetroffen. De vondst werd gedaan een voorbijganger. Twee van de banden (merk Uniroyaal, maat 185) zijn nog in goede staat. De politie heeft een onderzoek ingesteld, doch kon niet achterhalen wie de eigenaar van deze banden was. Dus wie nog banden mist, kan contact opnemen met de politie via telefoon 0900 - 88 44.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie