Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 28-01-2003

Datum nieuwsfeit: 28-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-01-2003 Sittard; in vrijheid gesteld (RKey; 15.10 u) Dinsdag, 28 januari 2003

District Sittard

Sittard; in vrijheid gesteld
De afgelopen maandagmiddag op de Baandert in Sittard aangehouden 17-jarige jongen uit Sittard is vandaag in vrijheid gesteld. Bij de brand maandagmiddag van het voormalige schoolgebouw Serviam, meende een getuige de jongen terug te herkennen als zijnde een jongen die hij even tevoren op een dak aldaar had gezien. De getuige waarschuwde de politie die de jongen aanhield. De jongen heeft ontkend dat hij op enigerlei wijze betrokken is geweest bij de Serviam-brand. Bij het ingestelde onderzoek is inmiddels onomstotelijk aan het licht gekomen dat de jongen op dat tijdstip in het geheel niet aldaar / op het terrein van de Serviam aanwezig kan zijn geweest en dat hij daarmee dan ook in het geheel niets van doen kan hebben. De politie zet het onderzoek inzake de brandstichting voort.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie