Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 28-01-2003

Datum nieuwsfeit: 28-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 28-01-2003 Persbericht district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE, Helvoirt

Maandag zijn bij een snelheidscontrole in het kader van verhoging van de verkeersveiligheid op de N65 in Helvoirt honderdzeven automobilisten bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/h. In het totaal werden 4450 voertuigen gecontroleerd.

DURE MAALTIJD, Vught

Maandagmiddag was een winkeldief in een supermarkt op de Marktveldpassage in Vught uiteindelijk toch nog duur uit. De man werd betrapt op diefstal van twee complete maaltijden en een paar blikjes bier ter waarde van ongeveer EUR15,=. Hij kreeg daarvoor een geldboete van EUR115,= en moest de maaltijden inleveren.

AUTOMOBILIST GEWOND BIJ ÉÉNZIJDIG ONGEVAL, Schijndel

Maandagavond is een 35-jarige inwoner uit Schijndel met zijn bedrijfsauto op de Bodem van Eldein Schijndel bij een éénzijdig ongeval gewond geraakt. De man heeft door nog onbekende oorzaak een bocht in de weg gemist en is daardoor tegen een boom gereden. Op het moment dat de politie terplaatse kwam was de man buiten bewustzijn. Hij is per ambulance overgebracht naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie