Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 28-01-2003

Datum nieuwsfeit: 28-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 28 januari 2003.

Winkeldiefstallen

TILBURG - Aan de Heuvelstraat hebben agenten gistermiddag twee Tilburgse meisjes (14 en 15 jaar oud) aangehouden. Zij waren in een warenhuis betrapt bij de diefstal van sieraden ter waarde van 76 euro.

TILBURG - Aan de Jan Heijnsstraat is vanmiddag om halfvijf een 13-jarig meisje betrapt bij de diefstal van flesjes lipgloss, terwaarde van bijna 10 euro

Bromfietser loopt been-, rug- en hoofdletsel op

TILBURG - Een 18-jarige man uit Oost- West- en Middelbeers raakte gistermiddag rond tien over halfvier gewond toen hij met zijn bromfiets op de kruising van de Ringbaan Oost en de Ringbaan Zuid werd aangereden door een personenauto, die bestuurd werd door een 61-jarige man uit Engelen. Het vermoeden bestaat dat de bromfietser bij het oversteken van de kruising door het rode licht is gereden. De bromfietser werd met been-, rug- en hoofdletsel overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Huiselijk geweld

TILBURG - Aan de Zuringhof hebben agenten gisteravond rond tien uur een 37-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van zijn zwangere echtgenote.

Goirlenaar aangehouden voor bedreiging

GOIRLE - Aan de Akkerwinde hebben agenten gisteravond om tien over elf een 43-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van de bedreiging van een 55-jarige plaatsgenoot. De aangehouden Goirlenaar, die onder invloed van drank was, dreigde met een koevoet. Met deze koevoet vernielde de verdachte ook twee ruiten van de woning van de 55-jarige. Tussen het duo was onenigheid ontstaan naar aanleiding van het opheffen van een vereniging waarvan zij beiden lid waren.

Drie computerkasten gestolen

TILBURG - Bij een bedrijf aan de Insulindestraat zijn inbrekers maandagavond met drie computerkasten aan de haal gegaan. De inbraak werd gepleegd rond twaalf uur `s nachts. Om binnen te komen hebben de inbrekers een ruit ingegooid en uit een van de kantoorruimte van het bedrijf verdwenen de computerkasten.

Brandstichting bij scoutingsgebouw opgelost

TILBURG - Met de aanhouding van drie Tilburgse jongens ( 15, 16 en 17 jaar oud) denkt de politie van team Tilburg West klaarheid gebracht te hebben in de brandstichting die op zaterdagavond 11 januari tussen zeven en tien uur werd gepleegd in een clubgebouw aan de Bladelstraat. Bij deze brand brandde een kwart gedeelte van het clubgebouw af en intstond er een schade van 50.000 euro. De drie Tilburgse jongens werden gistermorgen en -middag aangehiuden en zijn in verzekering gesteld. Het drietal dat onder invloed van alcohol was, vond in de woning van een van der verdachten een fles wasbenzine en ze besloten dat ze daar wel iets leuks mee konden doen. Gekomen bij het clubhuis wordt er aan de buitenzijde brand gesticht. Dit brandje loopt uit de hand met het hierboven geschetste gevolg.

Bron: Carel Bouman

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie