Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Samenwerking bevordert innovatie ICT sector Noord-Nederland

Datum nieuwsfeit: 29-01-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Syntens

Samenwerking bevordert innovatie ICT sector Noord-Nederland

Om samenwerking, kennisdeling en innovatie te bevorderen en om een sterke Noordelijke ICT sector te stimuleren die kan concurreren met het westen van het land organiseert Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, onder de naam Digikring Noord-Nederland in 2003 diverse activiteiten.

Deze activiteiten bestaan uit bedrijfsbezoeken, gezamenlijke bezoeken aan beurzen, en netwerkmogelijkheden. Daarnaast kunnen ondernemers in kleine groepen periodiek bij elkaar komen om te leren van elkaar en te praten over knelpunten in de bedrijfsvoering. De eerste netwerkbijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 januari in Martiniplaza te Groningen. Daarbij staat de positionering van het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie