Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Nederlands Culinair Genootschap

Datum nieuwsfeit: 29-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschap Wijn

Nieuws

<-
Het Nederlands Culinair Genootschap

Geachte heer/mevrouw,

Heeft u al gehoord van het Nederlands Culinair Genootschap "Knoopjelos"? Mocht dit niet het geval zijn dan willen wij u via deze weg graag op de hoogte brengen van onze belangrijkste doelstellingen:


1) het samenbrengen van mensen met culinaire interesse (privé en professioneel),

2) de mogelijkheid bieden tot het leggen en onderhouden van (zakelijke) contacten in een sfeervolle ambiance,
3) het schrijven van culinaire recensies over restaurants in binnen- en buitenland.

Ons genootschap is uniek in zijn soort en heeft door vele enthousiaste aanmeldingen al geruime tijd landelijke dekking. Via onze website en onze activiteiten hopen we meer inzicht te verschaffen in de kwaliteit van restaurants en gastronomie in het algemeen. Gedurende het gehele jaar organiseren we dan ook diverse activiteiten voor onze leden, zoals proeverijen, diners, culinaire reizen, etc. (meer details kunt u vinden op onze website www.knoopjelos.nl )

We willen u graag de mogelijkheid bieden om ook lid te worden van ons genootschap. Door de informele ambiance, en de mogelijkheid tot het leggen van contacten met mensen met dezelfde culinaire interesse en ervaring, bestaat ons ledenbestand naast veel ondernemers grotendeels uit mensen met een horeca-achtergrond, zoals wijnhandelaren, restaurateurs, chef-koks, etc.

Inschrijving is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos, gedurende de gehele proefperiode die loopt tot 1 juli 2003. Tijdens deze periode kunt u bepalen of het lidmaatschap aan uw verwachtingen voldoet, en of u zich wilt inschrijven voor ons ?Silver Membership?, met alle bijbehorende voordelen. We zullen u hierover natuurlijk ruim van te voren informeren.

Indien u interesse heeft kunt u zich aanmelden middels het contactformulier op de website. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Maurice van Bussel
Voorzitter N.C.G. 'Knoopjelos'

<-

Copyright © 1996-2003 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie