Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

ExxonMobil neemt fabriek weer in bedrijf na sein veilig

Datum nieuwsfeit: 29-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ESSO NEDERLAND

ExxonMobil neemt fabriek weer in bedrijf na sein veilig

Breda 29 januari 2003, 10.00 uur - Gistermiddag ontving de smeeroliemengfabriek van ExxonMobil in Pernis een bommelding. Omdat de dreiging serieus werd genomen, nam de leiding van ExxonMobil Benelux spoedig daarna de beslissing om de fabriek vroegtijdig stil te leggen en te ontruimen. De onderneming wenste geen enkele risico te nemen voor het personeel en anderen die op de fabriek werkzaam zijn.

Vanacht heeft de politie het terrein grondig onderzocht. Omdat niets verdachts is aangetroffen, heeft de politie de fabriek en het omliggende terrein deze ochtend veilig verklaard. Het onderzoek naar de oorspong van de bommelding wordt intussen voortgezet.

De smeermiddelenfabriek van ExxonMobil in Pernis draait met een tweeploegensysteem en wordt normaalgesproken om tien uur 's avonds stilgelegd om de volgende ochtend om zes uur weer te worden opgestart. Omdat de politie het sein veilig heeft gegeven, is de morgenploeg weer opgeroepen. De smeeroliefabriek zal in de loop van de ochtend opnieuw in bedrijf komen.

C.R. (Nelo) Emerencia
ExxonMobil Benelux
Public Affairs Manager Nederland
Tel: +31 76 529 1355 / Fax: +31 76 520 5072
(Nelo.Emerencia@exxonmobil.com)

29 jan 03 10:11

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie