Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Regiospreekuur gedeputeerde Van Ruijven in Krimpenerwaard

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

Persbericht

24-1-2003
Regiospreekuur gedeputeerde Van Ruijven op 30 januari in Krimpenerwaard

Op donderdag 30 januari houdt gedeputeerde Loes van Ruijven een spreekuur in Krimpenerwaard voor de inwoners van de regio De Waarden. De provincie Zuid-Holland krijgt vaak vragen van inwoners over diverse onderwerpen. Daarom organiseert de provincie regiospreekuren, op wisselende locaties, om Zuid-Hollandse inwoners de gelegenheid te bieden hun vragen en wensen rechtstreeks voor te leggen aan een bestuurder.

Elke regio in Zuid-Holland heeft een eigen "gebiedsgedeputeerde". Voor de Waarden is dat gedeputeerde Loes van Ruijven. Naast de regiocoördinatie van de Waarden houdt gedeputeerde Van Ruijven zich bezig met het Streekplan Zuid-Holland Oost, het project Hollandsche IJssel en het integrale zorgbeleid, waaronder het ouderenbeleid. In de Krimpenerwaard werkt de provincie aan de realisatie van natuur en aan een vitaal platteland. Dat doet zij via de landinrichting en samen met de partners in het gebied in het Gebiedsplatform Krimpenerwaard en het Platform voor recreatie en toerisme.

Het spreekuur vindt plaats op donderdag 30 januari van 19.00 tot 20.30 uur
in het kantoor van het Gebiedsplatform Krimpenerwaard Dorpsplein 10 in Stolwijk. Belangstellenden uit de Krimpenerwaard kunnen in een persoonlijk gesprek hun vragen stellen over diverse beleidsterreinen. Ter voorbereiding van het spreekuur wordt u verzocht zich van tevoren aan te melden. Dit kan tot woensdag 29 januari op telefoonnummer 070 441 71 12. Voor meer informatie over o.a. de gebiedsgerichte aanpak van de provincie Zuid-Holland in De Waarden: www.pzh.nl/waarden

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie