Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

College Oosterhout te gast in Oosteind

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Oosterhout
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Oosterhout

College te gast in Oosteind

Het college van B & W is donderdag 30 januari te gast in Oosteind voor een bestuurlijke ontmoeting met de Oosteindse bevolking. Een en ander vindt plaats in dorpshuis Oostquartier. Aanvang is 20.00 uur.

Deze avond staat in het teken van de verkeersstudie BORDT in relatie tot Oosteind en de uitwerking Streekplan voor de stedelijke regio Breda/Tilburg; in relatie tot revitalisering Wijde Biesbosch.

De wethouders Krijnen en De Boer verzorgen over deze onderwerpen een inleiding. Vervolgens krijgt de Oosteindse bevolking de gelegenheid om met het college over deze onderwerpen in gesprek te gaan.

Voorafgaand aan de bestuurlijke ontmoeting onthult wethouder Krijnen om 19.30 uur op de plaats van de oude bushalte op de Provincialeweg (ter hoogte van huisnummer 227) het nieuwe publicatiebord voor activiteiten in Oosteind. Ook wordt de nieuw ingerichte picknickplaats aldaar officieel in gebruik genomen. De nieuwe picknickplaats past naadloos in de serie van rustplaatsen die door de Vereniging Belangen Oosteind in de afgelopen jaren werden gerealiseerd in recreatieve routes in en om Oosteind.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie