Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten stad Utrecht 30-01-2003

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-01-2003 Persberichten districten Utrecht stad, 09.30 uur

Autokrakers aangehouden

UTRECHT- Op woensdagmiddag is een man aangehouden nadat hij had ingebroken in een auto. Omstreeks 14.00 uur kregen agenten de melding dat een 31-jarige man uit Utrecht had ingebroken in een auto welke geparkeerd stond op de Cremerstraat. In deze straat werd de man niet meer aangetroffen. Na een zoektocht in de omgeving kon de Utrechter worden aangehouden op de Molukkenstraat.

UTRECHT- Op woensdagochtend werd een autokraker aangehouden op de Kanonstraat. Een eigenaar van de auto trof de 38-jarige man uit Utrecht omstreeks 05.25 uur aan bij zijn auto. Hij zag dat een ruit was ingegooid en de autoradio er half uithing. De politie werd gewaarschuwd en de Utrechter is door de agenten aangehouden en ingesloten voor verhoor.

UTRECHT- Op donderdagochtend werd een autokraker aangehouden. Omstreeks 04.20 uur zagen surveillerende agenten een 25-jarige man uit Utrecht staan bij een Drakenburgstraat. De man uit Utrecht zette het op een rennen en de achtervolging te voet werd ingezet. De man schopte vervolgens zijn schoenen uit en rende verder. De agenten haalden de man in en werd aangehouden. Onderzoek wees uit dat de man in een auto had ingebroken.

Verkeerscontrole

UTRECHT- Van 13.10 tot 14.10 uur werd woensdagmiddag een verkeerscontrole gehouden op de Croeselaan. In totaal kregen 22 bestuurders een bekeuring gekregen omdat ze de autogordel niet droegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie