Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Ondertekening 'convenant driepartijenoverleg wonen' Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Hertogenbosch

30-01-2003

Ondertekening "convenant driepartijenoverleg wonen"

Op woensdag 29 januari 2003 hebben de gemeente 's-Hertogenbosch, de Stichting Huurdersplatform 's-Hertogenbosch en het Bosch Overleg Woningcorporaties het "convenant driepartijenoverleg wonen" ondertekend. Met het nieuwe convenant geven de drie partijen aan een vervolg te willen geven aan de samenwerking, om zo de huurderbelangen een plek te geven in het gemeentelijke woonbeleid. Namens de gemeente heeft wethouder mw. E. de Jonge van onder meer volkshuisvesting het convenant ondertekend, mw. L. Bonte ondertekende vanuit haar functie als voorzitter van de Stichting Huurdersplatform 's-Hertogenbosch en namens het Bosch Overleg Woningcorporaties ondertekende voorzitter H. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie