Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

50e Finale Nationale Biertapwedstrijden

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CENTRAAL BROUWERIJ KANTOOR

50e Finale Nationale Biertapwedstrijden

In het bomvolle Auditorium van het MECC te Maastricht vond op 29 januari 2003 de 50e Finale van de Nationale Biertapwedstrijden plaats. Na een zinderende finale werd in de categorie individueel kampioen van Nederland Jaap Hut van Café Restaurant Hegeman te Schoonloo. In de categorie teams werd landskampioen Bert Henkelman en Twan Timmermans van Café De Paternoster te Den Bosch. De kampioenen van de afgelopen jaren werden op het podium verenigd tot een koor dat samen onder leiding van Pierre Kartner (Vader Abraham) het 50-jarig jubileumlied op bierige wijze ten gehore bracht.

Een ode aan het verleden en aan de nieuwe kampioenen van dit jaar. De Biertapwedstrijden zullen het komend jaar in een andere vorm worden gehouden. Nog meer zal de nadruk worden gelegd op de kwaliteit van het bier en haar verzorging. De Biertapwedstrijden zijn een initiatief van het Centraal Brouwerij Kantoor te Amsterdam in samenwerking met Koninklijk Horeca Nederland.

Voor nadere informatie: de heer D.J. Wildeman 06-22791592.

30 jan 03 12:01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie