Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

EServiceware benoemd tot AccountView Expert Center

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

eServiceware benoemd tot AccountView Expert Center

Amsterdam, 30 januari 2003 AccountView, Nederlandse leverancier van geïntegreerde business software voor midden- en kleinbedrijf, heeft onlangs haar partner eServiceware.com benoemd tot AccountView Expert Center. AccountView heeft, naast een groot aantal (branche)partners, nu vijf expert centers in Nederland. Er zijn strenge voorwaarden verbonden aan het behalen van deze titel.

eServiceware levert op professionele wijze eBusiness-oplossingen en biedt met een klantgerichte aanpak kleine en middelgrote bedrijven in verschillende sectoren steeds weer het perfecte antwoord op zakelijke internetvragen. De oplossingen zijn gebaseerd op gestandaardiseerde producten en diensten. Daardoor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie