Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 30-01-2003

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 30-01-2003
Persberichten districten Sittard (RKey; 14.00 u) Donderdag, 30 januari 2003

District Sittard

Sittard; spijt
Twee meisjes (13/14) uit de gemeente Sittard-Geleen keken afgelopen woensdagmiddag wel heel vreemd op over de manier van spijtbetuiging door een onbekende man. De meisjes liepen woensdagmiddag op de Limbrichterstraat in Sittard langs een onbekende man die hen zonder enige aanleiding plotseling uitschold en zelfs ook bedreigde. Vervolgens kwam de man hen achterna en bood de meisjes zijn welgemeende verontschuldigingen aan voor zijn gedrag. Hij nam de meisjes vervolgens mee naar een winkel en kocht voor ieder van hen een draagbare telefoontoestel. Aangezien de ouders na thuiskomst van de meisjes het toch wel allemaal vreemd vonden, werd het voorval bij de politie gemeld. Die heeft in ieder geval geadviseerd de beide toestellen voorlopig even niet te gebruiken, dit om even af te wachten of het wel precies klopt met de betaling (zodat de gsms in dat geval alsnog retour kunnen naar de betreffende winkel).

Sittard; ingebroken
Afgelopen woensdagavond werd een inbraak ontdekt in twee woningen aan de Sterhof in Sittard. De inbrekers zijn beide woningen via de achterzijde binnengedrongen en hebben onder meer sieraden, een draagbare computer (lap-top), horloges en een fotocamera gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in. Diezelfde avond is ook in een woning aan de Baandert ingebroken. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gestolen, dat moet nog precies worden nagegaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie