Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Groen Licht nieuwe ziekenhuisvoorziening Haarlem-Noord

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Groen Licht nieuwe ziekenhuisvoorzieining Haarlem-Noord Haarlem, 30 januari 2003 - Onder voorzitterschap van gedeputeerde Enno Neef (Partij van de Arbeid), heeft het Transmuraal Beraad Kennemerland zich in haar vergadering van 29 januari 03 unaniem uitgesproken over het belang van het continueren van het bouwproces van een nieuwe ziekenhuisvoorziening in Haarlem-Noord. Nadat op 21 november vorig jaar de eerste virtuele paal de grond in werd geslagen van het nieuwe zorgcentrum van het Kennemer Gasthuis, zal de bouw volgens planning medio dit jaar van start gaan. De grond is inmiddels overgedragen door de gemeente Haarlem en de laatste bouwprocedures ten behoeve ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie