Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Uitbreiding winkelcentrum Hoog Zandveld Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Uitbreiding winkelcentrum Hoog Zandveld

Eind januari is gestart met de voorbereiding voor de uitbereiding van het winkelcentrum in Hoog Zandveld. Dat gaat ten koste van twintig parkeerplaatsen. De gemeente is verantwoordelijk voor de openbare ruimte. Er wordt begonnen met het omleggen van kabels, leidingen en de riolering. Het gehele parkeerterrein achter de winkels aan de Ratelaar is daarom gedurende de werkzaamheden gesloten. Bezoekers van het winkelcentrum kunnen hun auto parkeren op het nieuw aangelegde parkeerterrein bij het scholencomplex aan de westkant van het winkelcentrum. De totale werkzaamheden (voorbereidingen en de uitbreiding) duren, als de weeromstandigheden meezitten, tot eind april.

Er wordt een doorsteek naast de bushalte gemaakt zodat de winkels bevoorraad kunnen worden. Daarnaast worden er voorzieningen getroffen zodat de bushalte aan de Zandveldseweg bereikbaar blijft. De bussen worden niet omgeleid. Ook de tramhalte blijft goed bereikbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie