Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Conferentie Webwijzer Awards 2002 te Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 30-01-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Conferentie

Op 30 januari 2003 worden door burger@overheid de Webwijzer Awards 2002 uitgereikt. De uitreiking vindt plaats op een conferentie georganiseerd door het programmabureau burger@overheid en het programmabureau Advies Overheid.nl van Stichting ICTU. De conferentie is primair bedoeld voor overheidsmedewerkers.

Het thema van de conferentie is dit jaar 'De kunst van besluitvorming', waarbij de nadruk ligt op het verstandig beslissen over overheidswebsites. De conferentie vindt plaats op 30 januari 2003 (10.00 -17.00 uur) in De Meervaart te Amsterdam.

Aan de conferentie zijn geen kosten verbonden. Indien u verhinderd bent, kan een plaatsvervanger gebruikmaken van uw inschrijving. Voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie