Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 31-01-2003

Datum nieuwsfeit: 31-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 31-01-2003 Persbericht dirstrict Maasland

FIETSER GEWOND, Oss

Donderdag rond 15.30u is op de Oostwal in Oss een 26-jarige fietser uit deze plaats gewond geraakt. Een 33-jarige automobiliste uit Berghem verleende geen voorrang aan de fietser toen zij vanaf een uitrit van een parkeerplaats de weg op wilde rijden. De man is met verwondingen aan knie en hoofd overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

VAN DE WEG GEDRUKT, Heeswijk-Dinther

Vrijdagochtend omstreeks 06.00u reed een 26-jarige automobilist uit Rotterdam op de N279 richting `s-Hertogenbosch. Ter hoogte van het tankstation reed de man langs een tegemoetkomende vrachtwagen. Op het moment dat hij naast de vrachtwagen reed werd de vrachtwagen ingehaald door een donkere Mercedes. Om een frontale botsing te voorkomen stuurde de man de berm in waarbij hij de macht over het stuur verloor. Hierbij raakte hij niet gewond maar de auto werd ernstig beschadigd. De bestuurder van de Mercedes is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie