Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Drenthe 31-01-2003

Datum nieuwsfeit: 31-01-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Drenthe, plaats: Assen 31-01-2003
Persberichten vrijdagmiddag 31 januari 2003 Perspiket Ron Reinds 06-52528707

Bevroren ruiten

RODEN Vanmorgen werd een 20-jarige autobestuurder uit Roderesch bekeurd. De man reed in zijn auto over de Norgerweg terwijl alle ruiten bevroren waren. De man kreeg een bekeuring en mocht na het schoonmaken van de ruiten zijn weg vervolgen.

Autoinbraken

SCHOONOORD Werd er vanmiddag ingebroken in twee op een parkeerplaats aan de Slenerweg geparkeerde autos. Van beide autos werden een ruit ingeslagen. De buit bestond uit diverse bescheiden en een mobiele telefoon.

Agressie in het verkeer

MEPPEL Afgelopen maandag, omstreeks 18.30 uur, reed een 31-jarige man uit Ruinerwold op zijn bromfiets over de Oosterbroekenweg richting Ruinerwold. Toen de man net deze weg opgereden was naderde hem een auto van achteren vanaf de richting N851. De auto, een zilvergrijze Renault 19, oud type, zonder kofferbak, benzineuitvoering met daarin 2 mannen ging naast hem rijden waarbij getracht werd hem van de weg te rijden. Als reactie hierop gaf de bromfietser een trap tegen de zijkant van de auto. Hij zag dat het passagiersraampje hierop geopend werd en hoorde hierna het geluid van een luchtdrukpistool die de man echter niet gezien heeft. Hierna is de bromfietser omgekeerd waarna de auto doorgereden is. De man heeft geen aangifte gedaan doch wil graag weten met wie hij te doen heeft gehad en of er eventuele getuigen van dit voorval zijn geweest. De passagier was volgens de bromfietser een blanke man, leeftijd tussen de 19 en 24 jaar, kort donkerblond haar en droeg een camouflage jas. Eventuele getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie