Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Milieutechnologie subsidieprogramma GAVE 2003 geopend

Datum nieuwsfeit: 31-01-2003
Bron: Nederlandse Onderneming voor Energie en Milieu BV (NOVEM)
Zoek soortgelijke berichten

NOVEM

Subsidieprogramma GAVE 2003 geopend

Het ministerie van VROM heeft het subsidieprogramma Klimaatneutrale Gasvormige en Vloeibare Energiedragers (GAVE 2003) gepubliceerd. Het programma valt onder de subsidieregeling milieugerichte technologie. Er is 5.000.000,- Euro beschikbaar voor projecten waarbij de productie en toepassing van klimaatneutrale brandstoffen in de praktijk wordt gerealiseerd. Daarnaast is nog eens 800.000,- Euro beschikbaar voor allianties die hun ketenontwerp verder willen uitwerken tot een blauwdruk voor demonstratie.

GAVE 2003 heeft tot doel het ontwerpen van ketens en het tot stand brengen van samenwerking tussen partijen die de introductie van klimaatneutrale gasvormige en vloeibare ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie