Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 01-02-2003

Datum nieuwsfeit: 01-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 1-02-2003
Persberichten districten Heerlen en Kerkrade (RKey; 12.15 u) Zaterdag, 1 februari 2003

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; tabletten
Beveiligingspersoneelsleden van een horecagelegenheid aan de Sourethweg in Heerlen, betrapten afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht een 31-jarige bezoeker uit Aken (D) met allerlei tabletten in zijn handen. Omdat zij vermoedden dat de man wel eens aan het dealen zou kunnen zijn, grepen zij meteen in en pakten hem de tabletten af en waarschuwden de politie. Bij nader onderzoek bleek dat de verdachte nog meer onder zijn broek verstopte tabletten bij zich had. De politie heeft de totaal ruim zestig tabletten, waarvan zij onderzoekt of het hierbij gaat om XTC-tabletten, in beslag genomen. De aangehouden verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Heerlen; bedreiging en beledigingen
De politie betrapte afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht op het Pancratiusplein een 32-jarig man uit Heerlen die er in het openbaar stond te urineren. Daarbij was hij, vermoedelijk in verband met alcoholgebruik onvast ter been en urineerde hij ook over zijn eigen kleding. De politie bekeurde de Heerlenaar voor het in het openbaar urineren. Vermoedelijk omdat hij zich daarover kwaad maakte, uitte hij allerlei beledigingen in de richting van de politie-agenten waarbij hij op een gegeven moment ook een bedreiging uitte in de richting van een van de agenten. De verdachte werd daarop meteen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Heerlen; hennepkwekerij
Bij controle afgelopen vrijdagmiddag in een woning aan de Schaesbergerweg in Heerlen vond de politie in de kelder een hennepkwekerij met totaal ruim 5.500 kleine hennepplantjes. Die werden in beslag genomen / opgeruimd. De politie maakt proces-verbaal op tegen de hennepkweker.

Brunssum; doorrijding na aanrijding
Afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht vond op de Treebeekstraat in Brunssum een aanrijding plaats waarbij een auto tegen een tweetal geparkeerde autos was gereden die daardoor schade hadden opgelopen. De auto was vervolgens weg-/doorgereden. De gewaarschuwde politie die een onderzoek instelde kwam op het spoor van de doorgereden auto en heeft thuis in diens woning een 26-jarige man uit Brunssum aangehouden op verdenking van / betrokkenheid bij doorrijding na aanrijding. In het politiebureau wees een ademanalyse uit dat de verdachte ruim 1 promille alcohol in zijn bloed had. De politie stelt een nader onderzoek in.

Landgraaf; in gestolen auto
Bij controle afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht op Aan de Schacht in Landgraaf van de inzittenden van een auto, kreeg de politie de informatie dat de auto sedert een paar dagen als gestolen stond gesignaleerd. De beide inzittenden, een 42-jarige man uit Dordrecht en een 38-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats, werden meteen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in naar hun eventuele betrokkenheid / rol daarbij. Overigens bleek bij nadere controle dat de bestuurder van de auto geen rijbewijs heeft terzake waarvan de politie tegen hem proces-verbaal opmaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie