Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Vernieuwde internetsite Haarlemmermeer online

Datum nieuwsfeit: 01-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Programmabureau Advies Overheid.nl
Zoek soortgelijke berichten

Vernieuwde internetsite Haarlemmermeer online

Burgemeester A. Hertog van Haarlemmermeer heeft op donderdag 23 januari om 11.00 uur de vernieuwde internetsite van de gemeente geopend. De vernieuwde website is zowel qua vorm als inhoud drastisch gewijzigd ten opzichte van de oude. Een in het oog springend vernieuwing is de nieuwe gemeentelijke huisstijl.

De homepage van Haarlemmermeer.nl bevat actuele informatie en themas als Publiekszaken, Leven en Wonen, Bedrijven en Bestuur & Organisatie. Bezoekers kunnen informatie vinden over onder andere de organisatiestructuur van de gemeente, het college van B&W, de Gemeenteraad, raadscommissies, bestemmingsplanprocedures, scholen in Haarlemmermeer, kinderopvang, burgerzaken, woningmarkt informatie, etc. Via loket kan met ;n druk op de knop alle informatie verkregen worden over bijvoorbeeld de procedures, voorwaarden en mogelijkheden rondom trouwen of afvalverwijdering en scheiding.

Dit is een kleine greep uit de informatie die beschikbaar is op de vernieuwde site. De website blijft overigens in ontwikkeling, door groeiende technologische mogelijkheden in de toekomst is het mogelijk om bijvoorbeeld elektronisch parkeervergunningen aan te vragen of het kenteken hiervoor te wijzigen.
(Persbericht gemeente Haarlemmermeer)

www.ictu.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie