Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

FEC-Citybus Leeuwarden wordt onderdeel reguliere stadsdienst

Datum nieuwsfeit: 02-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

FEC-Citybus wordt onderdeel reguliere stadsdienst

Instappende passagiers achter het FEC Vanaf zondag 2 februari maakt de FEC-Citybus vast onderdeel uit van de gewijzigde stadsdienst die op dezelfde datum in de gemeente Leeuwarden van start gaat. Dit betekent dat deze dienst tussen het FEC, busstation en de binnenstad iedere dag gaat rijden. Wethouder Waanders en directeur van ARRIVA de heer Hettinga zullen hiertoe op zaterdag 1 februari om 13.40 uur op feestelijke wijze een nieuw informatiebord met gewijzigde vertrektijden bij de Beurs onthullen.

Door deze maatregel kunnen winkelend publiek en forenzen alle dagen, van s morgens vroeg tot s avonds laat, voor 1,- hun auto parkeren bij het FEC. Een retourtje binnenstad met de FEC-Citybus is hierbij inbegrepen voor maximaal 5 personen per geparkeerde auto. Op werkdagen vertrekt de FEC-Citybus in de ochtendspits om de 10 minuten vanaf het FEC. In de avondspits vertrekt hij iedere 10 minuten vanaf het Centraal Station. Op zaterdag rijdt de FEC-Citybus van ongeveer 08.00 17.00 uur om de 10 minuten.

[s?leeuwarden.gemeente_leeuwarden_actueel.inleiding.fec%2Dcitybus_word t_onderdeel_reguliere_stadsdienst]

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie