Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 02-02-2003

Datum nieuwsfeit: 02-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 2-02-2003
Persberichten district Sittard (RKey; 13.30 u) Zondag, 2 februari 2003

District Sittard

Sittard-Geleen; ploertendoder
Bij controle afgelopen zaterdagavond op de Rijksweg Noord in Geleen van de inzittenden van een auto, vond de politie in de auto een zogenaamde ploertendoder. De ploertendoder werd in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op terzake overtreding van de Wet wapens/munitie tegen de verdachte, een 27-jarige automobilist uit Eschweiler (D).

Beek; verdovende middelen
Bij controle afgelopen zaterdagmiddag op de Tomeik in Beek van twee inzittenden van een auto (die daar in de auto lagen te slapen), bleek dat ze verdovende middelen bij zich hadden. Zo lagen in de auto enkele zakjes wiet, een bolletje met ongeveer vijf gram heroine en een zak met paddos. Een van hen bleek ook nog een paar blokjes hashish bij zich te hebben. Dit werd allemaal in beslag genomen. Beide verdachten, twee mannen (18 / 22) uit Les Vengniauds en Bourbon Lancy (Fr) werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt terzake overtreding van de Opiumwet proces-verbaal tegen hen op en in het kader van een snelrechtprocedure kregen de verdachten meteen een dagvaarding mee om binnenkort voor de rechter te verschijnen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie