Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

N-VA-jongeren klaar voor 18 mei

Datum nieuwsfeit: 02-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nieuw-Vlaamse Alliantie
Zoek soortgelijke berichten
Nieuw-Vlaamse Alliantie


N-VA-jongeren klaar voor 18 mei! (02/02/03)

Gisteren kozen de leden van de Nationale Raad van Ronduit N-VA!, de jongerenbeweging van de Nieuw-Vlaamse Alliantie, een nieuwe voorzitter en dagelijks bestuur.

De nationale raad, samengesteld uit vertegenwoordigers uit de verschillende provincies en Brussel, verkoos uittredend nationaal secretaris Koen Vaneecke tot algemeen voorzitter. Hij volgt hiermee Johan Guldix uit Leuven op. Koen Vaneecke (Koksijde) is student aan de rechtsfaculteit van de KU Brussel. Tim Moens (Smetlede), docent aan de EHSAL-hogeschool, werd verkozen tot nationaal secretaris. Geert Antonio (Rumst) is de nieuwe actiecoördinator, Laurens De Vos (Koksijde) wordt redactiecoördinator, Erwin Verbeken (Hoeilaart) coördinator vorming. Joris Kelchtermans (Overijse) blijft coördinator externe contacten.

Ronduit N-VA! telt intussen duizend leden. Samen met het vernieuwde bestuur zullen zij de komende maanden ermee voor zorgen dat de N-VA op 18 mei met gemak de kiesdrempel achter zich laat en in het parlement geraakt. De N-VA moet erin! Steeds meer bewuste jongeren laten immers weten genoeg te hebben van de huidige politieke beginselloosheid, de goedkope beloftes en het slecht bestuur. Met hun positieve stem voor de N-VA kiezen ze voor een toekomstgerichte partij met klare en duidelijke standpunten die het algemeen Vlaams belang voor ogen heeft.

Auteur:
voorzitter Ronduit N-VA!
Koen Vaneecke

Meer informatie:
Contactpersoon: Koen Vaneecke
Telefoon: 0497 28 05 29
Fax: 02 217 35 10
E-post: koen.vaneecke@n-va.be
Url: www.ronduitnva.be

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie