Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Op de Geest presenteert: Internationaal MidWinterFestival

Datum nieuwsfeit: 02-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Op de Geest presenteert: Internationaal MidWinterFestival

Theatersportvereniging Op de Geest presenteert zondag 2 februari een uniek internationaal theatersportfestival in het Steigertheater. Inspinazie uit Vlaanderen, Emscher Blut uit Duitsland en Op de Geest uit Nijmegen zullen met elkaar de strijd aangaan tijdens twee unieke theatersportwedstrijden. De eerste voorstelling begint om 13:30 uur, de tweede voorstelling om 20:30 uur.

Tijdens het middagprogramma spelen de drie teams in een unieke drietalige wedstrijd tegen elkaar. Tijdens het avondprogramma worden alle teams door elkaar gehaald en gemixt en ontstaat een waar multicultureel internationaal theatersportgezelschap. Als dit geen onwaarschijnlijke scenes op gaat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie