Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 02-02-2003

Datum nieuwsfeit: 02-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-02-2003 Persberichten district Heuvelrug, 10.10 uur

Snelheidscontrole

VEENENDAAL- De politie heft op zaterdagmorgen tussen 10.30 en 11.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Prins Bernhardlaan.

In totaal zijn er 764 voertuigen gecontroleerd op hun snelheid. Hiervan ontvingen 22 bestuurders een boete voor het overtreden van de maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u.

Auto beland in sloot

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op zaterdagmiddag omstreeks 15.10 uur is een 44-jarige vrouw en haar 5-jarige zoontje uit Cothen met de auto in de sloot beland.

De vrouw verklaarde door de gladheid rechtdoor te zijn gegaan in plaats van de bocht naar rechts te nemen. Vervolgens was zij door een steile helling gekanteld en met de auto ondersteboven in de sloot terecht gekomen. Samen met haar zoontje is ze achterin de auto gaan zitten en heeft 1-1-2 gebeld.Ter plaatse konden de vrouw en zoontje al gauw bevrijd worden uit de auto. Beiden liepen geen letsel op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie