Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 03-02-2003

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 2-02-2003 Heerlen; verdovende middelen, geld (RKey; 23.15 u) Zondag, 2 februari 2003

District Heerlen

Heerlen; verdovende middelen en geld
De politie die vanmiddag, zondagmiddag op de Putgraaf in Heerlen tussen een aantal personen een drugsdeal vermoedde, besloot in te grijpen en van alle personen de twee van drugshandel verdachte mannen aan te houden. Die bleken bij nader onderzoek ruim 20 gram heroine en cocaine bij zich te hebben. Dit werd in beslag genomen. Beide aangehouden mannen werden overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. Vervolgens werd een onderzoek ingesteld in de woning van een van de beide van drugshandel verdachte mannen, een 33-jarige man in Heerlen. In diens woning in Heerlen vond de politie nog eens ruim 140 gram heroine en cocaine, twee gas/alarmpistolen en een flink geldbedrag, ongeveer 14.000,-- Euro. Verdovende middelen, de wapens en alle geld werden in beslag genomen. De identiteit van de andere / tweede aangehouden en ingesloten verdachte is nog niet bekend (niet uitgesloten is dat het hierbij om een illegaal in Nederland verblijvende man gaat) en de politie verdenkt hem ervan een valse naam te hebben opgegeven. De politie schakelt voor verder onder onderzoek de Vreemdelingenpolitie in. De politie stelt een nader en verder onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie