Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Verkiezingsmanifestatie CDA in Emmen

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
CDA

3 februari: verkiezingsmanifestatie in Emmen

Maandag 3 februari a.s. vindt in De Giraf (Van Schaikweg 55) te Emmen een grote verkiezingsmanifestatie plaats. Dit is de tweede manifestatie in een reeks van elf voor de Statenverkiezingen van 11 maart a.s. Minister Veerman (Landbouw, Natuurbeheer en Visserij), de Drentse CDA-lijsttrekker Greetje de Vries, partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart en Senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck zullen de aanwezigen toespreken. De manifestatie begint om 20.00 uur.

Partijvoorzitter Van Bijsterveldt opent de manifestatie met een korte toespraak. Daarna zal minister Veerman het woord voeren. Vervolgens is er een tafelgesprek met lijsttrekker Greetje de Vries en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie