Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

HP Officejet 6110: de kleinste flatbed all-in-one ooit

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hewlett-Packard
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


HP Officejet 6110: de kleinste flatbed all-in-one ooit

Amstelveen, 30 januari 2003 - HP brengt het kleinste all-in-one-product ooit op de markt. De HP Officejet 6110 is een all-in-one kleurenprinter, fax, flatbed scanner en copier van 30 cm hoog en 40 cm diep. Deze all-in-one is ideaal voor kleine kantoren en voor privégebruik: snel, eenvoudig te gebruiken en met superieure kleurenkwaliteit.

De HP Officejet 6110 heeft een automatische documentinvoer voor 35 vel voor het faxen en kopieren van verschillende pagina's ineens. Het model print met een snelheid tot negentien pagina's per minuut in zwart en vijftien per minuut in kleur. De 48-bit flatbed scanner scant met een resolutie van 1200 x 2400 optische dpi.

Met de HP Photo and Imaging software kunnen kleurenfoto's zonder witte randen worden geprint met een formaat van 10x15 cm en een resolutie van 4800 x 1200 geoptimaliseerde dpi op HP Premium Photo Papers. Met de meegeleverde HP Memories Disc creator software kunnen eenvoudig diavoorstellingen worden samengesteld.

Met een HP No. 58 fotoinktjetcartridge is de HP Officejet 6110 optioneel uit te breiden met het HP zesinktensysteem en HP Photoret IV precisietechnologie. En met de optionele duplex-eenheid kan de HP Officejet 6110 dubbelzijdig printen.

De consumentenadviesprijs van de HP Officejet 6110 bedraagt ¬ 469,- inclusief BTW.

Het complete HP-printsysteem
Het HP-printsysteem bestaat uit printers, inkten en printmedia. Speciaal ontworpen voor de HP Officejet 6110 zijn de HP No. 56 zwart, de HP No. 57 driekleureninkt en de HP No. 58 fotoinktjetcartridges. De HP No. 56 zwarte inktjetprintcartridge zorgt voor heldere afbeeldingen en tekst van laserkwaliteit. En de HP No. 57 driekleureninktjetprintcartridge zorgt voor uitstekende afbeeldingen en grafieken in kleur. Door de HP No. 56 te verwisselen met de HP No. 58 fotoinktjetprintcartridge profiteren gebruikers van het HP zesinktensysteem waarmee ze foto's kunnen printen met schitterende kleuren, levensechte huidtinten en scherpe contrasten. In combinatie met het HP Premium Plus Photo Paper leveren de HP No. 57 en 58 afbeeldingen die 73 jaar lang niet vervagen; dit is langer dan de meeste traditionele foto's.

Informatie over HP is te vinden op www.hp.nl.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend wereldwijd leverancier van IT-producten, technologieën, oplossingen en diensten voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing. Op 3 mei 2002 werd de fusie met Compaq Computer Corporation een feit.

Contactpersoon voor de redactie:
(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie