Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

De Druppel in Schimmert

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nuth
Zoek soortgelijke berichten

03-02-2003

De Druppel in Schimmert

Op zondag 26 januari 2003 was het zover. Ondanks het slechte weer heeft kunstenaar Jef Wishaupt uit Vaals onder grote belangstelling zijn druppel staal op de rotonde in Schimmert geplaatst. Onder begeleiding van schutterij St. Sebastiaan Schimmert is het kunstwerk van de watertoren naar de rotonde gebracht. Met een hijskraan heeft Jef Wishaupt de druppel op zijn plaats gezet. Samen met de genodigden werd in het gemeenschapshuis van Schimmert getoost op de nieuwe aanwinst voor de gemeenschap Schimmert.

In februari 2003 zal Essent verlichting aanleggen in de rotonde. Als de straatverlichting aangaat, zal de druppel de hele nacht schitteren als een waterdruppel in de zon. Daarna zal de rotonde medio maart worden aangeplant. Daarmee is het gehele werk afgerond.

Het gemeentebestuur van Nuth bedankt iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de realisatie van dit prachtige kunstwerk in Schimmert.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie