Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

BMC reduceert kosten met webapplicatie van Netspanning

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Amsterdam, 3 februari 2003

BMC reduceert kosten met webapplicatie van Netspanning

AMSTERDAM Bestuur en Management Consultants (BMC) is onlangs overgegaan op een volledig op internettechniek gebaseerd systeem voor de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen. BMC Groep is een snelgroeiend en landelijk werkend bureau. Om de groei en het kennismanagement optimaal te ondersteunen en de efficiency te verhogen, is gekozen voor een geïntegreerde weboplossing. Dit innovatieve front- en backoffice websysteem is gerealiseerd door Netspanning, gevestigd in Amsterdam. BMC gebruikt de bedrijfskritische webapplicatie onder andere voor klantrelatiebeheer, personeels- en projectenbeheer, projectrapportage, kennismanagement, urenregistratie, urenplanning en facturering. Kenmerken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie