Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Besluiten betreffende gebruiksvergunningen Alphen Chaam

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen-Chaam
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwsberichten

03-02-2003
Besluiten betreffende gebruiksvergunningen

In week 4 is de volgende vergunning verleend:


* het brandveilig gebruiken onder voorwaarden van een sporthal met kantine op het perceel Speelveld 1 te Alphen. De gebruiksvergunning is verleend op 20 januari 2003.
De gebruiksvergunning is verzonden op 21 januari 2003.

In week 5 zijn de volgende vergunningen verleend:


* het brandveilig gebruiken onder voorwaarden van een sportgebouw op het perceel Kinderbeemd 4 te Chaam. De gebruiksvergunning is verleend op 27 januari 2003. De gebruiksvergunning is verzonden op 27 januari 2003.


* het brandveilig gebruiken onder voorwaarden van een sportgebouw op het perceel Chaamseweg 8 te Alphen. De gebruiksvergunning is verleend op 27 januari 2003. De gebruiksvergunning is verzonden op 27 januari 2003.


* het brandveilig gebruiken onder voorwaarden van een brandweerkazerne op het perceel Chaamseweg 4 te Alphen. De gebruiksvergunning is verleend op 27 januari 2003. De gebruiksvergunning is verzonden op 27 januari 2003.

Bezwaren
Degene die bezwaren heeft tegen een van bovenvermelde besluiten kan, voor zover van toepassing, op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na datum van verzending van de beslissing een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie