Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Vergadering welstandscommissie Son en Breugel

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Son en Breugel
Zoek soortgelijke berichten

Vergadering welstandscommissie
03-02-2003
In onze gemeente zijn twee onafhankelijke welstandscommissies aangesteld welke bevoegd zijn om bouwplannen te toetsen aan de redelijke eisen van welstand. De welstandscommissie van Welstandszorg Noord-Brabant beoordeelt alle bouwplannen binnen onze gemeente behalve die plannen die gelegen zijn binnen het centrumgebied. De plannen gelegen binnen het centrumgebied worden beoordeeld door een andere onafhankelijke welstandscommissie: de Centrumcommissie. Per 1 januari 2003 zijn de vergaderingen van de welstandscommissie openbaar. Het staat een ieder dus vrij om een vergadering te bezoeken. Het is niet mogelijk om tijdens een vergadering uw mening kenbaar te maken.

De welstandscommissie van Welstandszorg Noord-Brabant vergadert 1 keer in de week. In de even weken (op dinsdagmorgen) worden de grotere bouwplannen beoordeeld en in de oneven weken (op maandagmiddag de kleinere bouwplannen. De beoordeling van de grote-re bouwplannen gebeurt in St. Oedenrode, Schijndel of Boxtel. De kleinere bouwplannen worden in St. Oedenrode of in Son en Breugel beoordeeld. Voor de locatie, het aanvangs-tijdstip en de agenda verwijzen wij u naar onze internetpagina (www.sonenbreugel.nl) of het mededelingenbord in het gemeentehuis. Zeven dagen voor aanvang van de vergadering) kunt u hier de genoemde informatie vinden.

De Centrumcommissie vergadert op woensdag 12 februari a.s..

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie