Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Bart Gonnissen benoemd als CFO van Carestel N.V

Datum nieuwsfeit: 03-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persberichten - 03/02/2003

Bart Gonnissen benoemd als CFO van Carestel N.V.

De raad van bestuur van Carestel N.V. heeft beslist om Bart Gonnissen aan te trekken ter versterking van het huidige management team. De heer Gonnissen start in zijn nieuwe functie als financieel directeur van de Carestel groep op 3 februari.

Na een opleiding in de Toegepaste Economische Wetenschappen startte Bart Gonnissen zijn loopbaan in de auditsector. Vanaf 1991 doorliep hij de financiële en administratieve geledingen van Creyfs Interim België. Daarin kon hij zich ontplooien en doorgroeien om in 1994 directeur beheerscontrole te worden van de Creyfs Groep (het huidige Solvus NV). Zijn jarenlange ervaring als corporate specialist bij deze internationale beursgenoteerde onderneming vormt de perfecte basis om de Carestel groep bij te staan in de stroomlijning en het verder uitbouwen van haar activiteiten.

Bart Gonnissen volgt Jan Gesquière op, die eind december de Carestel groep verliet om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het financiële management van het bedrijf wordt sindsdien gegarandeerd door Michel Van Hemele, executief voorzitter, die vanaf nu dus wordt bijgestaan door Bart Gonnissen.

Het auditcomité zal de situatie, die is ontstaan naar aanleiding van deze benoeming, samen met de commissaris onderzoeken en, indien nodig, de gewenste maatregelen voorstellen aan de Raad van Bestuur van Carestel NV teneinde de neutraliteit van de externe controle te garanderen.

Carestel N.V. is een beursgenoteerde catering & hospitality groep die steunt op 4 pijlers: commerciële catering die instaat voor motorways, airport en event catering, de afdeling van de residenties die zich toespitst op het verlenen van catering- en hoteldiensten aan seniories en serviceflats, de hotelafdeling die instaat voor het management van diverse hotels in de Benelux en tenslotte de business unit Hot Cuisine N.V. die koelvers vacuümbereide maaltijdcomponenten ontwikkelt en produceert. Sinds augustus 2002 maken ook Lunch Garden NV en CrockIn NV deel uit van de Carestel groep. Carestel N.V. boekte op het einde van 2001 een omzet van 231,9 mio en stelt zon 4.600 mensen tewerk (inclusief Lunch Garden en CrockIn).

Bron: Carestel N.V.
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie