Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Studie 'Strategy and Small Firm Performance'

Datum nieuwsfeit: 04-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
EIM

Studie 'Strategy and Small Firm Performance´

In de studie 'Strategy and Small Firm Performance' wordt de relatie onderzocht tussen strategie en bedrijfsprestaties. Uit de analyse komt naar voren dat er vier verschillende strategische groepen bestaan, service differentiatie, stuck-in-the-middle bedrijven, innovatie and marketing differentiatie and proces differentiatie. De eerste twee groepen gaan minder actief en professioneel om met strategische vraagstukken dan de laatste twee groepen. Dit levert geen verschillen op in omzet en winst als gecorrigeerd wordt voor bedrijfsomvang. De bevindingen worden ondersteund door een regressieanalyse. Op basis van de regressieanalyse kan geconcludeerd worden dat er geen relatie bestaat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie