Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 04-02-2003

Datum nieuwsfeit: 04-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 4-02-2003 District Den Bosch

VERLICHTINGSACTIE TEAM HEUSDEN

Gedurende de gehele maand februari zal door het politieteam Heusden extra aandacht worden besteed aan het voeren van de juiste verlichting door fietsers en bromfietsers. Zowel tijdens de gewone surveillances als projectmatig, waarbij extra personeel wordt ingezet, wordt binnen de gehele gemeente gecontroleerd. Er wordt niet gewaarschuwd maar bij vaststelling van gebreken onmiddellijk bekeurd. De boetes voor het rijden of de fiets of bromfiets zonder juiste verlichting variëren van 14 euro tot 23 euro.

AUTODIEFSTALLEN, Den Bosch

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Heggewikke in `s-Hertogenbosch een zwarte personenauto van het merk Volkswagen type Vento voorzien van het kenteken JS-BS-42 gestolen.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Rosmalen

Op de Rodenborchweg in zijn woonplaats Rosmalen is in de nacht van maandag op dinsdag een 38-jarige automobilist aangehouden. De man had te veel alcohol genuttigd om verder te mogen rijden.

DRUGGEBRUIKERS SLIKT VERDOVENDE MIDDELEN, Den Bosch

De politie onderwierp rondom het middaguur op de Leeghwaterlaan in `s-Hertogenbosch een 38-jarige inwoner van Vught aan een onderzoek naar het bezit van verdovende middelen. De man weigerde zijn medewerking en zag kans om enkele zakjes met verdovende middelen in zijn mond te stoppen. Het gelukte de politie niet om de man te bewegen het spul weer uit te spugen. De man wilde het spul niet afgeven en besloot het door te slikken. De Vughtenaar die aangaf dat hij een gram heroïne en cocaïne had ingeslikt is vervolgens overgebracht naar ziekenhuis waar hij is opgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie