Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 04-02-2003

Datum nieuwsfeit: 04-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht District Breda

4 februari 2003

Man aangehouden voor diefstal sportkleding

BREDA: Een tot nu toe nog onbekende man is vannacht op heterdaad betrapt bij een inbraak in een sportwinkel aan de Terheijdenseweg in Breda. Een getuige zag de man door een vernielde ruit naar binnen kruipen en kleding stelen. Onmiddellijk daarna sloeg hij op de vlucht. In de omgeving kon de politie de vluchtende verdachte op zijn fiets in zijn kraag grijpen. Zij naam opgeven wilde de man niet, maar vloeken in het Engels deed hij als de beste. De man is ingesloten en naar zijn identiteit wordt een onderzoek ingesteld. De gestolen sportkleding die de man in een plastictas had is in beslag genomen.

Vrouw bedreigt en beledigt politie

BREDA: Een 36 jarige vrouw uit Etten-Leur kwam gisteravond tijdens een verkeerscontrole op voor haar vriend, die door de politie werd aangehouden omdat hij stond gesignaleerd voor een onherroepelijk vonnis van 90 dagen hectenis in verband met een veroordeling voor valsheid in geschrifte. De 36 jarige vrouw bedreigde de agent niet alleen met de woorden ik schiet je voor je kop, maar ook een hele batterij scheldwoorden van de meest vreselijke ziekten werden hem toegewenst. Dit gedrag ging de politieman te ver en besloot daarom ook de vrouw maar aan te hoduen. De vrouw gaf later toe er wel spijt van te hebben, maar boos te zijn geworden omdat haar kinderen in de auto zatten, die dit allemaal moest meemaken. Met een proces-verbaal op zak mocht de vrouw weer naar huis. Haar man mocht zijn 90 dagen hectenis uitzitten.

Bron: R.v. Kuik

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie