Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wegener Suurland vervaardigt gemeentegids Lingewaard 2003

Datum nieuwsfeit: 04-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Lingewaard
Zoek soortgelijke berichten

Gemeentegids Lingewaard

Aan uitgever Wegener Suurland uit Eindhoven is opdracht gegeven tot het vervaardigen van de gemeentegids 2003. Behalve gemeentelijke informatie wordt in de nieuwe uitgave ook een zo compleet mogelijk beeld gegeven van verenigingen en instellingen die in de gemeente Lingewaard actief zijn.

Verenigingen en instellingen die reeds in de gemeentegids 2002 staan vermeld worden binnenkort door Wegener Suurland schriftelijk benaderd. Dan bestaat de mogelijkheid om bestaande gegevens te laten wijzigen. Instellingen die nog niet in de huidige gemeentegids staan, maar wel graag opgenomen willen worden kunnen dit kenbaar maken bij Wegener Suurland, afdeling Productie Gemeentegidsen, Postbus 9510, 5602 LM Eindhoven.

In de huidige gemeentegids staat op pagina 13 een reactieformulier dat eveneens gebruikt kan worden voor wijzigingen of nieuwe aanmeldingen.

Acquisitie

In de komende periode kunnen bedrijven en winkeliers benaderd worden voor het eventueel plaatsen van een advertentie in de nieuwe gemeentegids.

De nieuwe gemeentegids zal eind mei/begin juni huis-aan-huis worden verspreid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie