Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Gedeputeerden Verburg en Schipper bezoeken Amstel- en Meerlanden

Datum nieuwsfeit: 04-02-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Gedeputeerden Verburg en Schipper bezoeken Amstel- en Meerlanden Haarlem, 4 februari 2003 - Op donderdag 6 februari bezoeken de gedeputeerden Verburg (economie) en Schipper
(openluchtrecreatie),beiden van het CDA, de regio Amstel- en Meerlanden. Zij worden daarbij vergezeld door wethouders van gemeenten en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen uit de regio.

De delegatie wordt ontvangen in Hoofddorp daarna brengt het gezelschap een bezoek aan de Veiling Aalsmeer waar de nieuwe directeur Philip Smits hen ontvangt. Via het nieuw te ontwikkelen 300 hectare grote glastuinbouwgebied Rijsenhout, tussen de A4 en de Aalsmeerderweg, gaat het naar het bedrijventerrein Lijnden-Oost. Hier wordt vooral aandacht besteed ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie