Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Auteursrecht in de uitgeverij

Datum nieuwsfeit: 04-02-2003
Bron: Nederlands Uitgeversverbond
Zoek soortgelijke berichten
Auteursrecht in de uitgeverij

Het secretariaat Juridische Zaken heeft exclusief voor de leden de losbladige bundel Auteursrecht in de uitgeverij regelingen en modellen samengesteld. Deze bundel bevat een actuele verzameling van een veertigtal regelingen, modellen en overige publicaties van het NUV op auteursrechtelijk terrein met praktisch nut voor het dagelijkse werk in de uitgeverij. De bundel betreft een herziening en actualisering van het Handboek voor het uitgeverijbedrijf dat in 1995 door de toenmalige KNUB is uitgegeven. Ieder jaar verschijnen nieuwe of herziene regelingen op auteursrechtelijk terrein en de losbladige bundel zal dan ook periodiek worden geactualiseerd. Het NUV stelt ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie