Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Noord-Holland Noord 04-02-2003

Datum nieuwsfeit: 04-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
EXTRA Nieuwsbericht

dinsdag 4 februari, 17.40 uur

Politie vindt lichaam vermiste man
Den Helder, dinsdag 4 februari 2003.
Om 16.45 uur is het levenloze lichaam van de sinds 25 januari vermiste Martien Eriks uit Den Helder aangetroffen in het water van de Binnenhaven. Duikers van de Marinebrandweer hebben het stoffelijk overschot boven water gehaald. De politie kwam het lichaam op het spoor met inzet van twee speciale speurhonden. Deze honden zijn erop getraind menselijke luchten te traceren in het water. Ze zijn afkomstig van het Korps Landelijke Politiediensten. Vanaf 11.30 uur werd de Bassingracht en later de Binnenhaven bevaren met de honden aan boord. In de loop van de middag sloegen de honden, onafhankelijk van elkaar, aan op de plek waar later de duikers te water zijn gegaan. In de nacht van vrijdag op zaterdag 25 januari is Martien Eriks omstreeks 02.00 uur voor het laatst gezien op de Binnenhaven. Daar zou hij met zijn vriendin een café binnen gaan, maar op het laatst bedacht hij zich en liep hij door in de richting van de Nieuwe Brugstraat. Eriks is nu gevonden ter hoogte van de plaats waar hij voor het laatst gezien is. De politie denkt vooralsnog niet aan een misdrijf.

Man overlijdt na verkeersongeval, politie zoekt getuigen Sint Pancras, 4 februari 2003.
Vanmorgen is bij de politie het bericht binnengekomen dat een 36-jarige man uit Alkmaar vannacht aan zijn verwondingen is overleden. De man was het slachtoffer van een verkeersongeval dat maandagochtend om 06.30 uur op de kruising Daalmeerpad/Vronermeerweg plaats heeft gehad. Het slachtoffer reed met zijn bromfiets over het Daalmeerpad en werd bij de kruising aangereden door een 38-jarige automobilist uit Waarland. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen. Dit kan met de politie Heerhugowaard 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie