Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Nieuwe opleiding NIBE-SVV

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten
Nieuwe opleiding NIBE-SVV

NIBE-SVV biedt sinds 1 januari 2003 een nieuwe opleiding aan: Basis sociale zekerheid inkomen. Dit is de eerste opleiding binnen het nieuwe curriculum Inkomen en arbeidsongeschiktheid en richt zich op beginnende acceptanten en schadebehandelaars inkomensverzekeringen, die de opleiding Inleiding verzekeringsbedrijf (IVB) al hebben gevolgd. De opleiding is ook geschikt voor accountmanagers en adviseurs.

In Basis sociale zekerheid inkomen worden de mogelijke aanspraken uit hoofde van de publieke sociale inkomensverzekeringen behandeld. Naast een overzicht van het stelsel van (publieke) sociale zekerheid en arbeidsongeschiktheid en van de partijen (bijvoorbeeld het UWV en de Arbo-dienst) die hierin ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie