Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 05-02-2003

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-02-2003 Mediabericht 5 februari (12.15 uur)

VENRAY Politie zoekt getuigen van opmerkelijke diefstallen VENRAY De politie zoekt getuigen die dinsdagmiddag op het Noorderhof gezien hebben dat jongens op een donkerkleurige bromfiets met gele voorzijde een laptop van een automobilist hebben gestolen. Omstreeks 17.30 uur stond de 29-jarige automobilist uit Venlo te wachten bij de kruising met Noordsingel. Op dat moment kwam er een bromfiets met twee jongens aan die naast de auto stopte. De passagier stapte af, maakte de linker achterportier van de auto open en griste de laptop mee vanaf de achterbank. Vervolgens vluchtte de jongens via het fietspad van de Noordsingel richting Landweert.
De politie verdenkt het tweetal ook van het stelen van laptops uit geparkeerde autos aan het Molenpad en het Vlinderbloem. Dit deden ze omstreeks 18.10 uur door ruiten kapot te slaan waarna ze de laptops hebben gestolen. De jongens reden op een donkerkleurige bromfiets met gele voorzijde. Het signalement van de passagier: ongeveer 17 jaar oud, ongeveer 1.75 meter, zwart krullend haar, blauwe spijkerbroek, bruine korte leren jas. Signalement van de bestuurder: ongeveer 1.75 meter, hij droeg een zwarte helm. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Venray-Centrum tel. 0900-8844 (lokaal tarief).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie