Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Utrecht uitgeroepen tot cultuurstad 2003

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Demissionair Staatssecretaris Van Leeuwen van Cultuur heeft Utrecht uitgeroepen tot Cultuurstad 2003. Daarmee is Utrecht de eerste stad die deze titel is toegekend. Het Ministerie OC en W stelt een verrijkingsbijdrage van EUR 250.000 beschikbaar voor bijzondere projecten op het terrein van cultuureducatie. Utrecht heeft zich eind vorig jaar kandidaat gesteld vanwege de vele nieuwe initiatieven op cultuurgebied en het belang dat Utrecht hecht aan een goed kunstklimaat.

Als Cultuurstad van het jaar presenteert de gemeente Utrecht zich als regisseur van een samenhangend, breed toegankelijk en innovatief aanbod op het gebied van kunst en cultuur. Utrecht wil als cultuurstad ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie