Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht A'dam Amstelland 05-02-2003

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Bromfietsen gecontroleerd

5-2-2003. Bij een bromfietscontrole in de omgeving van de James Wattstraat werden gistermiddag 15 bekeuringen uitgedeeld. De Technische en Ongevallendienst onderwierp 17 bromfietsen aan een uitgebreide controle. Zeven bestuurders kregen een bekeuring omdat de constructiesnelheid te hoog was. Vijf bromfietsen produceerden te veel geluid.

---

Bedreiging met vuurwapen

5-2-2003. Gistermiddag heeft de politie een 30-jarige man uit Amsterdam aangehouden voor overtreding van de Wet Wapens en Munitie. De verdachte had een medewerker van een bedrijf in Amsterdam-Noord met een vuurwapen bedreigd. Hij zit nog vast. De politie kreeg rond drie uur een melding dat een man met een vuurwapen zwaaide en dat hij daarmee een personeelslid van een bedrijf had bedreigd. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de vogel gevlogen. De verdachte was volgens getuigen in een personenauto gevlucht. De politie startte meteen een zoekactie. Even later zagen de agenten de verdachte rijden. Hierop werd het arrestatieteam ingezet en kon de man gearresteerd worden. In de auto werd een nepvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding van de bedreiging was.

---

30-1-2003. Autobezitters en motorrijders opgelet! Sinds 1 februari 2003 moeten alle oude gele kentekenplaten zijn vervangen door nieuwe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie