Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Nieuwe huisvesting voor Inter Access

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
INTER ACCESS


Nieuwe huisvesting voor Inter Access

Na een succesvolle heronderhandeling met de projectontwikkelaar is het contract, ondanks eerdere berichtgevingen, aangepast en zal Inter Access eind 2004 het nieuwe kantoorpand gaan betrekken.


- Eind 1999 is Inter Access een overeenkomst aangegaan voor het betrekken van een nieuw te bouwen kantoorpand te Hilversum. Het ontwerp dat door projectontwikkelaar was voorgesteld, stuitte op diverse bezwaren vanuit de gemeente en milieubewegingen. Een en ander leidde tot diverse gewijzigde ontwerpen en een aanzienlijke vertraging van de realisatie.


- In tussenliggende periode heeft Inter Access diverse acquisities gedaan o.m. een onderdeel van Landis ICT Groep, QuaOne, en NCCW-Casa met een grote vestiging in Almere.


- De afgelopen jaren heeft Inter Access mede gezien het huidige economische klimaat, succesvol diverse kostenbesparende maatregelen doorgevoerd.


- Mede hierdoor zal, ondanks de tegenvallende economische ontwikkelingen, Inter Access 2002 met een positief resultaat afsluiten.


- Voornoemde ontwikkelingen zijn mede aanleiding geweest om het huisvestingsbeleid aan te passen. Uit dien hoofde is Inter Access in overleg getreden met de projectontwikkelaar en heeft succesvol het contract gewijzigd naar de huidige omstandigheden.


- Derhalve is een nieuwe overeenkomst gesloten en zal Inter Access eind 2004 een ander kantoor pand op basis van een lager metrage gaan betrekken.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie